Atlético Madrid Shirt Thuis 2021-2022 + Champions League Badges – XXL

 104.90

Artikelnummer: 2813400378046161 Categorie:

Beschrijving

Dit is het Atlético Madrid thuisshirt 2021-2022 voor volwassenen en bevat op de rechtermouw de officiële Champions League badges. Het thuisshirt wordt door de spelers van Atlético Madrid gedragen wordt tijdens de Champions League thuiswedstrijden in 2021-2022. Het Atletico Madrid thuisshirt 2021-2022 is een eerbetoon aan het 75 jarig bestaan van de naam van de club: Club Atlético de Madrid. Het tenue wordt gekenmerkt door de brede verticale rode en witte banen en bevat ook een design van rode vlekken. Verder is het tenue uitgerust met een ronde hals met aan de achterkant een kleine opening. De band aan de onderkant van de mouwen is ook rood. In de nek op de achterzijde van het tenue is de Spaanse vlag verwerkt. Op de borst prijken de logo’s van Nike en de club en het midden van het shirt bevat het logo van shirtsponsor Plus 500. De linkermouw bevat het logo van subsponsor Hyundai. Dit Atletico Madrid shirt wordt onder andere gedragen door spelers als Suárez, Rodrigo de Paul, Saul, Carrasco, Felix, Sánchez, Llorente, Felipe, Trippier, Koke, Correa, Lemar, Hermoso, Savic, Kondogbia, Arias, Herrera en andere spelers.
100% polyester. De Atletico Madrid tenues zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie.
Bedrukking
Het is mogelijk dit voetbalshirt te laten bedrukken met de officiële bedrukking van een aantal spelers. Dit is dezelfde bedrukking als de spelers op het tenue dragen. Daarnaast is het mogelijk je eigen naam en nummer op dit tenue te laten bedrukken.