AS Roma Elite Match Shirt Uit 2021-2022 – XL

 104.95

Artikelnummer: 2813400536413637 Categorie:

Beschrijving

Dit is het officiële New Balance AS Roma authentic MATCH thuisshirt 2021-2022 voor volwassenen. Het Elite Match voetbalshirt is het tenue dat daadwerkelijk door de spelers gedragen wordt. In dit voetbalshirt speelt AS Roma de Serie A en Coppa Italia thuiswedstrijden in het Stadio Olimpico in Rome gedurende 2021-2022. Het AS Roma uitshirt is dit jaar overwegend wit met gele en rode details. De biesjes bevatten de bekende rode en gele strepen. Deze kleuren komen ook terug in de nek van het voetbalshirt. Verder bevat het shirt een ronde hals. Op de rechterborst prijkt het New Balance logo en de andere borst bevat de badge van de club. Midden op de borst staat de naam van hoofdsponsor digitalbits en op de achterkant de naam van co-sponsor Hyundai. Dit voetbalshirt wordt gedragen door spelers als Dzeko, Mkhitaryan, Zaniolo, Darboe, Smalling, Pedro, Spinazzola, El Shaarawy, Pellegrini en nog meer spelers.
100% polyester. De AS Roma voetbalshirt zijn uitgerust met de NB Dry technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en verkoeling.
Bedrukking
Het is mogelijk dit shirt te bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor gebruiken we de AS Roma Fan Style bedrukking. Dit is niet de officiële printing, maar in kleur, font en stijl identiek daaraan.