Arsenal Shirt Thuis 2020-2021 + Aubameyang 14 – S

 104.90

Artikelnummer: 2813401174053386 Categorie:

Beschrijving

Dit is het officiële Arsenal thuisshirt 2020-2021 voor volwassenen en bevat de Premier League bedrukking van Aubameyang (14). In dit tenue speelt Arsenal de Premier League en FA Cup thuiswedstrijden in het Emirates Stadium gedurende 2020-21. Het Arsenal voetbalshirt is dit seizoen geïnspireerd door de Art Deco kunst uit de jaren ’30 en ’40 van de vorige week. Dit is de periode waarin Arsenal ook een nieuw logo introduceerde. Dit logo werd gekenmerkt door een zeshoek met daarin de initialen van de club. Dit hoekige logo vormt de inspiratie voor de print op de body van het Arsenal thuisshirt. Deze is een iets donkerdere tint rood dan andere jaren en bevat een print van zigzag banen. Deze print is bovendien een ode aan de East Stand, het vak van de fanatieke supporters in het voormalige stadion van Arsenal: Highbury. Verder zijn de mouwen van het Arsenal thuisshirt wit met aan de onderkant een subtiele rode en paarse band. De ronde hals is ook wit en op de borst prijken de logo’s van de club en adidas. Op het midden van het tenue staat sponsor Emirates Fly Better. De linkermouw bevat het logo van Visit Rwanda en op de achterkant prijkt het kanon uit het clublogo.
100% polyester. De Arsenal tenues zijn uitgerust met de Adidas AeroReady® Technology, welke zorgt voor een betere ventilatie en vochtafvoer en moet leiden tot betere prestaties.
Bedrukking
De bedrukking van Aubameyang (14) op dit voetbalshirt betreft de officiële en originele Premier League bedrukking. Dit is dezelfde bedrukking als de spelers van Chelsea op het tenue dragen tijdens de wedstrijden in de Premier League.