SKU 7905402114431091 Winkel / categorie

Anti-Touch Deuropener En Sleutelhanger Met Knop (8 Vuilste Plekken Op Kantoor En Ze Zijn Niet Degenen Die Je Verwacht)

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 11.95

Beschrijving

Anti-Touch Deuropener En Sleutelhanger Met Knop
(8 Vuilste Plekken Op Kantoor En Ze Zijn Niet Degenen Die Je Verwacht)
Natuurlijk weten we dat het toetsenbord vol zit met ziektekiemen en dat de deurklink in de badkamer een echte microgemeenschap is. Maar er zijn veel andere hotspots voor bacteriën op kantoor – en veel daarvan zijn helemaal niet waar je zou denken.
Dus hier zijn de 8 smerigste plekken op kantoor en ze zijn niet degene die je verwacht!
********************************************
De startknop van de kopieermachine
Een studie van sjabloonmaker Hloom wees uit dat een van de meest door bacteriën veroorzaakte plekken op kantoor het kopieerapparaat is – de startknop had meer dan 1,2 miljard CFU (kolonievormende eenheden) per vierkante inch. Ter vergelijking: de gemiddelde toiletbril op school heeft 3.200.
Het handvat van de koffiepot
Uit dezelfde studie bleek dat het handvat van de koffiepot op kantoor meer dan 108 duizend CFU per vierkante inch had – waarvan 99 procent gramnegatieve staafjes, een soort bacteriën die resistent kunnen zijn tegen antibiotica. Bovendien lijken de handvatten van koffiepotten een beetje een baken – microbioloog Charles Gerba van de Universiteit van Arizona zou naar verluidt virussen op deurknoppen hebben gezet om te zien hoe snel ze reisden, en ontdekte dat de eerste plaats waar ze opdoken, de handvatten van koffiepotten waren.
Lift knoppen
Een paar jaar geleden veegde het Sunnybrook-ziekenhuis in de loop van 10 dagen 120 liftknoppen af in drie ziekenhuizen – en ontdekte dat 61 procent van de uitstrijkjes microbiologische groei vertoonde.
“We waren verrast door de frequentie van bacteriële kolonisatie op de liftknoppen, maar het viel ons ook op hoe gemakkelijk het kon worden vermeden”, zegt een van de co-auteurs van het onderzoek, Andrew Simor, hoofd van de afdeling microbiologie en infectieziekten. bij Sunnybrook.
En als een ziekenhuis de liften niet schoon kan houden, zijn onze kantoren toast.
Desktops
Ja, ons toetsenbord en muis zijn vuil – dit kunnen we gewoon aannemen. Maar hoe zit het met het bureau zelf? Meer onderzoek door Charles Gerba wees uit dat het gebied bij onze toetsenborden waarop we onze handen laten rusten tot 10 miljoen exemplaren van bacteriën bevat. Interessant feit: Gerba bekeek ook bureauhygiëne van beroep en ontdekte dat de meest door bacteriën besmeurde bureaus van accountants waren, en de laatste kiemende bureaus van advocaten.
Pennen
Een huiskiemonderzoek door NSF International wees uit dat 14 procent van de pennen positief testten op Staphylococcus aureus of stafylokok. We kunnen ons niet voorstellen dat schrijfgerei op kantoor veel beter zou doen …
De gootsteen
Volgens Molly Maid is de smerigste plek op kantoor de keukenkraan. Een vaak geciteerde studie van Kimberly-Clark Professional wees uit dat 75 procent van de handgrepen van de gootsteenkraan in de pauzeruimte een ATP-waarde van 300 of hoger heeft. (Hoge niveaus van adenosinetrifosfaatmoleculen duiden op een oppervlak dat meer dan waarschijnlijk bedekt is met bacteriën. Ter vergelijking: een schoon oppervlak zou een ATP-waarde hebben van minder dan 25.)
En het is niet alleen de kraan: toen wellnessblog Well + Good een microbioloog naar hun kantoor liet komen om op ziektekiemen te testen, hadden de metalen afvoeren van de gootsteen een ADP-waarde van 1391. “Hij zweert dat dat hoge aantal niet ongebruikelijk is voor de locatie ”, schrijft auteur Katie Maguire (hij zei ook dat de gootsteen vaak het smerigste deel van een gedeeld kantoor is).
Automaat knoppen
Uit het onderzoek van Kimberly-Clark Professional bleek dat 21 procent van de automaatknoppen een ATP-waarde van 300 of hoger heeft – en die informatie wordt nog erger gemaakt door het feit dat werknemers hun traktatie meestal openen en opeten voordat ze zelfs maar weer naar hun bureau.
Kantoormokken (en de spons die werd gebruikt om ze schoon te maken)
Dezelfde microbioloog van de Universiteit van Arizona die we eerder noemden, bestudeerde ook de bacteriën op kantoorbekers en ontdekte dat tot 20 procent van de (schone) kantoorbekers sporen van coliforme bacteriën (ook bekend als ontlasting) bevatte – en zodra de bekers werden afgeveegd met een gemeenschappelijke vaatdoek of spons, het aantal sprong op tot 100 procent. Na te zijn afgeveegd, testte 20 procent van de mokken ook positief op E. coli.
Als uw kantoor een vaatwasser heeft, is dit een beetje een betwistbaar punt – maar het is nog steeds belangrijk om in gedachten te houden dat die washandjes en sponzen koste wat het kost moeten worden vermeden
Oh, en die microbioloog die het kantoor van Well + Good bezocht, vond ook een hoog ATP-aantal op de deuren van de kast met de kantoorbekers. Is er geen plaats veilig?
Voel je je al een germofoob? Dan is deze Anti-Touch Door Opener & Button Pusher Keychain perfect voor jou! Een hygiënische “handsfree” sleutelhanger waarmee u deuren kunt openen en sluiten zonder ze aan te raken, waardoor de overdracht en verspreiding van virussen, bacteriën, ziektekiemen, enz. Wordt vermeden. Dit beschermingsapparaat is zeer comfortabel en gebruiksvriendelijk en kan ook gebruikt om liftknoppen, deurbellen enz. in te drukken. Een eenvoudige manier om contact te vermijden met oppervlakken die door veelvuldig gebruik door veel mensen besmet kunnen zijn.
Specificatie:
Materiaal:
metaallegering
zink
nikkel
Innovatief en functioneel ontwerp
Meervoudig gebruik
Type:
Herbruikbaar
Wasbaar
Licht en beheersbaar
Comfortabel, eenvoudig en veilig gebruik
Gemakkelijk te vervoeren en op te bergen
Makkelijk schoon te maken
Ca. afmetingen: 10 x 3 x 0,4 cm