SKU 7905402114369213 Winkel / categorie

Anti-Rimpel Pen (4 Onschuldige Dingen Die U Doet Waardoor U Rimpels Krijgt En Hoe U Deze Kunt Oplossen)

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 16.95

Beschrijving

Anti-Rimpel Pen
(4 Onschuldige Dingen Die U Doet Waardoor U Rimpels Krijgt En Hoe U Deze Kunt Oplossen)
Er zijn tal van bekende regels en middeltjes tegen veroudering. We weten allemaal dat oogcrème een noodzaak is en retinol is een game-changer. Er wordt ons verteld dat we maandelijks gezichtsbehandelingen moeten plannen en onze make-up voor het slapengaan af moeten wassen. Er zijn echter een paar veelvoorkomende rimpels veroorzakende handelingen die je waarschijnlijk regelmatig uitvoert – zonder het te beseffen … Ik weet het, wij waren ook bang toen we ze voor het eerst hoorden.
Kun je ook niet wachten om erachter te komen wat deze dingen zijn die rimpels kunnen veroorzaken!? Zoek niet verder! Hier zijn de eenvoudige dagelijkse activiteiten die zeker rimpels veroorzaken!
*********************************************
1. Toepassing voor oogmake-up
Kijk de volgende keer dat u oogschaduw, mascara of eyeliner aanbrengt naar het gezicht dat u in de spiegel maakt. De meeste mensen trekken hun wenkbrauwen hoog op en creëren lijnen over hun voorhoofd, na verloop van tijd zullen die lijnen blijven bestaan als je gezicht in rust is.
2. Pursing lippen
Net als bij de lijnen van rokers rond de mond, kunnen er kleine lijntjes ontstaan bij herhaaldelijk trekken van de lippen. Hoe strakker je lippen zijn, en hoe harder je die spieren samentrekt, hoe dieper de lijnen.
3. Tech-hals
Tech-neck is een nieuwe term die opduikt voor rimpels rond de nek die de hele dag naar je telefoon staren. Let op de plooien en plooien die zich vormen wanneer je naar je e-mail kijkt, een rimpelige nek zal je uiterlijk snel verouderen.
4. Loensen
Als je je ogen dichtknijpt om dingen duidelijk te lezen, belast je niet alleen de spieren in je ogen, maar ontwikkel je veel meer fijne lijntjes om hen heen. Net als bij klassieke kraaienpootjes, leiden herhalend loensen en samentrekking van perioculaire spieren uiteindelijk tot veel lijnen rond de ogen. Let dus op wat je doet turen: een verouderd zwak recept, rondlopen op een zonnige dag zonder zonnebril, enz.
Hoe herstel je het:
Probeer deze bewegingen zo min mogelijk te doen:
Drink rechtstreeks uit uw glas
Bezoek regelmatig de oogarts
Houd je telefoon zoveel mogelijk uit de buurt. Als uw telefoon deel uitmaakt van uw werk, probeer hem dan elke keer dat u hem controleert op ooghoogte te houden.
Investeer ook in uw huidverzorgingsroutine. Er zijn producten met ingrediënten die een echt effectieve stoot hebben.
Wil je die vervelende rimpels sneller kwijtraken? Probeer onze Anti-Rimpel Pen, een zeer effectieve en innovatieve manier om rimpels en fijne lijntjes zichtbaar te verminderen. Het biedt een integrale ionische massage in het gebied van het gezicht die specifiek de contouren van ogen en lippen beïnvloedt. Het resultaat is een jonger, gezonder gezicht met een stevigere en gladdere huid. De trillingen verminderen de spanning van de huid en versterken de effecten van gezichtscrèmes en serums. Daarnaast zorgt de gezichtsmassage voor een aangenaam en ontspannen gevoel van welzijn.
Specificaties:
Gemaakt van verchroomd ABS
Verjongend effect
Lichtgewicht en makkelijk te gebruiken
Werkt op batterijen (1 x AAA, niet inbegrepen)
Diameter x lengte ca .: 2,5 x 11,5 cm
Verpakking en handleiding in 24 talen (Engels, Frans, Spaans, Duits, Italiaans, Portugees, Nederlands, Pools, Hongaars, Roemeens, Deens, Zweeds, Fins, Litouws, Noors, Sloveens, Grieks, Tsjechisch, Bulgaars, Kroatisch, Slowaaks , Ests, Russisch, Lets)