SKU 7905400196493963 Winkel / categorie

Anti-overkookdeksel

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 14.95

Beschrijving

Het overkomt iedereen weleens in de keuken. Je hebt net de aardappelen opgezet en de soep aan de kook gebracht en gaat even snel de post uit de brievenbus halen. Zelfs tot aan de voordeur hoor je het – tumult in de keuken. Met zevenmijlslaarzen snel je toe, maar de schade is toegebracht: het lijkt wel alsof een tsunami je keuken heeft overspoeld. De overgekookte potten hebben het vuur in een janboel veranderd. Daar gaat je gezellige avond in de zetel – in plaats daarvan maak je je op voor een avondje schrobben.
Die nachtmerrie is voltooid verleden tijd dankzij dit anti-overkookdeksel. Het ding is gemaakt van siliconen en speciaal ontworpen om de ongemakken van overkoken te counteren. Eens het water aan het koken gaat, loopt het mooi in het reservoir. Het deksel is bestand tegen temperaturen tot 230°C. Je kan het dus probleemloos gebruiken in magnetrons en ovens. Beschermt je eveneens tegen de hete spetters uit een pot met olie.
Het anti-overkookdeksel is flexibel, duurzaam en kan in de vaatwasser. Het kan ook dienen als onderlegger voor hete pannen en potten. Verkrijgbaar in twee kleuren – rood en groen.
Diameter: 28,5 cm.
Levertijd: 5-20 werkdagen.