SKU 7905402114431090 Winkel / categorie

Alles-In-Één Feestdispenser Voor Eten En Drinken (Hoe U Het Meest Epische Huisfeest Kunt Geven)

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 29.95

Beschrijving

Alles-In-Één Feestdispenser Voor Eten En Drinken
(Hoe U Het Meest Epische Huisfeest Kunt Geven)
Als je wilt weten hoe je een houseparty kunt geven om alle houseparty’s te beëindigen, dan ben je bij ons aan het juiste adres voor deskundig advies.
Heb je je altijd al afgevraagd hoe je een huisfeest organiseert dat niet alleen ‘goed’ is, maar ook ‘verbijsterend, ongelooflijk, geweldig eens in de eeuw’? Hier is hoe. Of je nu zalen achter je laat en in september naar een nieuw huis verhuist of voor altijd afscheid neemt van het universiteitsleven, er is maar één ding te doen. Geef een huisfeestje!
********************************************
Snacks
Je hebt snacks nodig – zodat mensen iets met hun handen te maken hebben als ze aankomen, zodat je gasten minder snel rommelige dronken zijn en je niet in de vriezer hoeft te zoeken naar stukjes brood om te voeren die ene kerel die ziek is in bad. Ga voor chips, snackchocolade en popcorn en plaats ze kunstig in plastic kommen op tafel.
Drankjes
Het is duidelijk dat mensen hun eigen drankjes meenemen naar een feest, maar het is altijd goed om iets bij de hand te hebben waardoor je a) je een superieure gastheer voelt en b) mensen in de toekomst terug willen komen voor een ander feest. Zie het als een investering in de bash van volgend jaar. Maak krachtige, lichtgevende, suikerachtige cocktails en serveer ze in die kleine plastic bekers voor een maximaal ‘we hebben het geprobeerd, maar niet te hard’ effect.
Verlichting
Laat het grote licht niet branden. Serieus, niemand wil zien hoe iemand anders eruit ziet na 10 wodka’s. En bedenk eens hoe goed je eruit zou zien, verlicht door de zachte gloed van kerstverlichting die je net uit de kelder hebt gegraven. In de onsterfelijke woorden van Tom Haverford “doe elk licht uit dat geen gekleurde lamp heeft”.
Zones
Geen muziek in slechts één ruimte en niets in de rest van het huis – je drijft ofwel iedereen in een kudde naar de keuken waar ze als opgejaagde gazellen rondhangen, of iedereen belandt in de tuin. Maak ruimte vrij voor een dans- / ongemakkelijke ontmoetingsruimte met zitplaatsen langs de randen en populaire muziek en maak een andere zone met een ton kussens en vloerkleden en wat niche-deuntjes. Op die manier kunnen mensen hun exen comfortabel vermijden.
Muziek
Over muziek gesproken – koop een paar fatsoenlijke bluetooth-luidsprekers waarvoor een pin nodig is. Maak van tevoren een playlist (of vind er een die je leuk vindt) en houd je telefoon altijd bij je, of in ieder geval verstopt in een kast waar niemand hem kan vinden en begin ineens The Smiths te spelen.
Thema
Je hoeft geen gekostumeerd thema te hebben, maar het is een leuk idee. Probeer de thema’s uit de jaren 70 of 90, of een ‘S&M of M&S’-feestje. Je zou een ‘rond het woord’-thema kunnen doen en Daft Punk kunnen spelen terwijl je taco’s eet. Uw oproep, maar een thema kan mensen iets geven om die angst vóór het feest in te kanaliseren.
Nodigt uit
Nodig niemand uit die je niet vertrouwt, of doe een open uitnodiging op FB (dit is kennis van de middelbare school, maar moet op de een of andere manier nog gezegd worden). Als je 100 mensen op Facebook uitnodigt, komt er niemand opdagen of komt iedereen bij je uni opdagen. Nodig er niet meer dan 40 uit, maar wijs erop dat mensen vrienden, vriendinnen, vriendjes, huisdieren of professoren kunnen meenemen (ik weet niet wat docenten aan jouw universiteit bezig zijn).
Buren
Vertel ze dat je een feestje geeft (en nodig ze uit)! Op deze manier is de kans groter dat u bezoeken van de politie vermijdt en hoeft u de muziek minder om 2 uur ‘s nachts uit te zetten.
Timing
Zeg tegen iedereen dat ze twee uur eerder moeten arriveren dan u zou willen. Niemand wil daar de eerste persoon zijn, dus ze moeten allemaal 2 uur te laat opschieten – of precies op tijd.
Feest spelletjes
Houd een pak kaarten bij de hand, sleep een oud spelletje Twister uit of plan wat drinkspellen. Mensen houden van een drinkspel als ze wanhopig proberen niet bezorgd te zijn over nieuwe mensen.
Bakken
Niet erg spannend, maar als je je gasten 99% van het werk voor je kunt laten doen als het gaat om het weggooien en recyclen van blikjes, flessen en bekers, dan wordt het opruimen de volgende dag een stuk eenvoudiger.
Kruis 2 dingen van je epische huisfeest af met de All-in-One Party Food & Drinks Dispenser! Een complete dubbele drankdispenser, die geen detail mist en een origineel en praktisch design heeft. Het heeft 2 aparte containers voor 2 verschillende drankjes en 2 anti-lekkranen. Dankzij het centrale ijscompartiment kun je drankjes koelen zonder water toe te voegen. Het bovendeksel kan worden gebruikt als snackbakje. In de bodem zit ook een aparte ijscontainer. Het is heel eenvoudig in elkaar te zetten en gemakkelijk te demonteren voor reiniging en opslag. Dit is ongetwijfeld een onmisbaar element om je gasten te voorzien van verse drankjes op de modernste en leukste feesten en vieringen.
Specificaties:
Materiaal:
buikspieren
PP
BPA-vrij
Innovatief en functioneel ontwerp
Inhoud: 7 l
Niet-druipende kraan: x2
Container voor dranken: x2
Centraal koelcompartiment voor ijs
Multifunctioneel bovendeksel: bakje voor snacks
IJscontainer in de basis
Eenvoudig te monteren en demonteren
Gemakkelijk schoon te maken en op te bergen
Ideaal voor feesten, vergaderingen, vieringen etc.
Ca. afmetingen: 22,6 x 45,7 x 22,6 cm
Verpakking en handleiding in 24 talen (Engels, Frans, Spaans, Duits, Italiaans, Portugees, Nederlands, Pools, Hongaars, Roemeens, Deens, Zweeds, Fins, Litouws, Noors, Sloveens, Grieks, Tsjechisch, Bulgaars, Kroatisch, Slowaaks, Ests , Russisch en Lets)