SKU 7905402111060573 Winkel / categorie

6 in 1 Thermo Fleece Bivakmuts

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 11.95

Beschrijving

Het is ijskoud, de wind waait, en het sneeuwt… dit is wat wij een absolute NACHTMERRIE noemen voor fietsers en motorrijders. Telkens als je in dit weer op je voertuig stapt om te komen waar je naar toe moet, riskeer je dat je neus en oren meteen bevriezen. Brrr! En hoe zit het met jullie enthousiaste skiërs? Je kunt er zeker van zijn dat de ijzige wind min of meer je wangen in stukken snijdt als je met tachtig kilometer per uur de kille berghellingen afdaalt. Er bestaat natuurlijk bescherming voor je handen en voeten, maar hoe zit het met bescherming voor je gezicht? Nou, waarom probeer je dan niet deze Thermo Fleece Bivakmuts?
Deze 6 in 1 Thermo Fleece Bivakmuts houdt je hoofd, gezicht en hals zeker warm tijdens de koude wintermaanden. Als het buiten extra koud aanvoelt door de wind hoef je van af nu geen kou meer te lijden en hoef je ook niet bang te zijn dat je je neusje bevriest. Je kunt hem op 6 verschillende manieren dragen en je hoofd gedeeltelijk of helemaal bedekken.
Waarom zou je nog afzien als je met deze 6 in 1 Thermo Fleece Bivakmuts jezelf kunt beschermen tegen de ijzige wind en vrieskou!
Materiaal: Fleece
Maat: 32 cm x 34 cm
Muts Omtrek: ~ 64 cm
Kleur: Zwart, Rood, Grijs of Donkerblauw