SKU 7905402114582627 Winkel / categorie

5 Pak Wasbare Mondkapjes In Vier Kleuren

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 9.95

Beschrijving

Mondkapjes verplicht!
Nu mondkapjes op steeds meer plekken verplicht worden en de overheid dringend adviseert om ze in publieke ruimtes te dragen, is het hoog tijd om een extra lading in te slaan. Bescherm jezelf en je medemens met deze herbruikbare mondkapjes!
Uiterst Comfortabel en Spatwaterdicht
Neopreen, ook wel polychloropreen genoemd, is een materiaal dat zich perfect leent voor het maken van mondkapjes. De stof is namelijk spatwaterdicht, dit beschermt je dus tegen vochtdruppels, in tegenstelling tot de katoenen maskers die je ziet bij andere aanbieders. Hierdoor zijn er ook geen speciale filters nodig en ben je toch maximaal beschermd zonder dat er te kort gedaan wordt aan adem- en draagcomfort.
Specificaties en Instructies
Handwas: kook 500 ml water, laat het water afkoelen tot zo’n 30-40 graden. Plaats het masker in het water en laat deze liggen voor ongeveer 1 minuut. Wring het overtollige water uit het kapje en binnen ongeveer 10 minuten kun je weer gebruik maken van je bescherming.
Wasmachine: was het masker in de wasmachine op maximaal 40 graden, gebruik geen wasverzachter. Let op: te heet water kan ervoor zorgen dat het masker zijn flexibiliteit en stevigheid verliest.
Deze herbruikbare mondmaskers zijn allemaal geschikt voor de maatregelen die de regering gesteld heeft.
Dit masker is geschikt vanaf 12-jarige leeftijd.
Inhoud verpakking: 5 x Herbruikbare mondmaskers