SKU 7905402111951410 Winkel / categorie

5 m Gemakkelijk te Installeren Stickers voor Meubelrenovatie

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 28.25

Beschrijving

Zijn je muren behoorlijk beschadigd? Of is der verf van je kasten een beetje vervaagd? Je zou willen dat je je een renovatie kon veroorloven maar helaas kan je bankrekening dit financieel niet permitteren. Waarom zou je in de tussentijd de boel niet bedekken met deze 5 mgemakkelijk te installeren DIY Stickers voor in je huis en meubelrenovatie?
Als je maar een klein budget hebt maar toch graag een thuisgevoel wil creëren in je huis, plak dan gewoon deze Gemakkelijk te Installeren Stickers voor Renovatie op en vrolijk je huis op.
Het is zo simpel: verwijder de folie en plak de stickers op beschadigde muren, vervaagde kasten, versleten deuren en op nog veel meer.Bespaar geld en voorkom dat je een klusjesman in huis moet inhuren door simpelweg deze renovatiestickers te gebruiken.Ze zijn gemaakt van milieuvriendelijk en niet giftig materiaal waardoor het veilig is om ze te gebruiken waar je ook maar wilt.
Deze 5 m Gemakkelijk te Installeren Stickers voor Meubelrenovatie zijn eenvoudig, handig en budgetvriendelijk voor een huiseigenaar die zijn huis wil renoveren binnen een bepaald budget.
Materiaal: Milieuvriendelijk PVC
Lengte: 60 cm x 500 cm
Kleur: Groen, Zwart, Rose, Blauw, Geel, Oranje, Paars. Zilver, Wit, of Champagne