SKU 7905400196457835 Winkel / categorie

4x Irrigatie pipetten

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 10.25

Beschrijving

Aaah, vakantie! Drie weken zonder zorgen op je rug liggen op een strand in Griekenland. De moeilijkste beslissing die je moet maken, is of je een mojito dan wel een sex on the beach drinkt. Heerlijk. Alleen jammer dat al je kamerplanten er bij terugkomst even uitgedroogd bijstaan als de Queen van Engeland. Inclusief die waardevolle orchidee. Je bent drie minuten thuis en je stresslevels gaan alweer in het rood.
Natuurlijk kan je je neefje inschakelen om de planten te wateren, maar dan riskeer je het risico dat hij alle chips in de kast opvreet. Nee, dan gebruik je beter deze automatisch irrigatiepipetten. Zonder timers of elektronische toestellen zorgt dit gerief ervoor dat je planten hun dagelijkse dosis water krijgen. Ze controleren de watertoevoer en zorgen dat die gelijkmatig gebeurt. Kan jij op vakantie zorgeloos nog een mojito bestellen zonder een paniek te schieten over het welzijn van je orchidee.
Een set bevat vier pipetten. Ze zijn 13,5 centimeter lang, gemaakt van duurzaam plastiek en passen op alle soorten flessen.
Levertijd: 5-20 werkdagen.