SKU 7905400198899338 Winkel / categorie

4x antislip onderleggers voor de wasmachine

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 9.95

Beschrijving

Wat zouden we zijn zonder wasmachines? Dan stonden we ongetwijfeld nog de ziel uit ons lijf te schrobben met een wasbordje en een teil. Geen slecht woord over die bazenmachines dus. Maar toch: soms leiden ze een eigen leven. Steek je je vuile sportkleren in de trommel aan de ene kant van de garage, haal je ze er een paar uur later uit aan de andere. Tussendoor is die wasmachine de hele kamer doorgewaggeld.
Roep die liederlijke wandel van je favoriete stuk elektronica een halt toe! Schuif deze vier schokbestendige onderleggers onder de vier hoeken van je wasmachine en dat ding blijft voortaan op dezelfde plaats staan. De onderleggers zijn gemaakt van ethyleenvinylacetaat (EVA voor de vrienden), een milieuvriendelijke, niet-giftige en niet-absorberende plastic stof die vibraties opvangt. En die tegelijkertijd ook het lawaai van de machine vermindert.
Je kan de onderleggers ook gebruiken als antislipmatjes voor meubels en allerhande elektronische apparaten, kwestie van schade aan je vloer te vermijden.
Hyperlicht (25 gram) en onwaarschijnlijk dun (0,7 cm). Diameter: 7,7 cm.
Levertijd: 5-20 werkdagen.