SKU 7905400196599570 Winkel / categorie

3x noodtoilet voor onderweg

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 9.49

Beschrijving

Ieder die ooit al eens vier uur z’n plas ophield in een eindeloze file op de Franse snelwegen, weet dat er nauwelijks iets vervelender is dan te moeten plassen wanneer er geen toilet voorhanden is. Maak komaf met die foltering der blazen met deze plaszak voor noodgevallen. Gewoon even je ding doen in dit zakje en opgeruimd staat netjes.
Het lijkt je misschien een vreemd of zelfs vies idee als je niet vertrouwd bent met de technologie. Misschien heb je schrik dat de auto gaat meuren naar festivaltoilet. Voor niets nodig. Dankzij absorberende verhardingsmiddelen en fungiciden gaat de urine onmiddellijk stollen. Binnen een minuut blijft er enkel een solide, geurloze gel over van je plasje.
Dat maakt deze plaszak ook ideaal voor reizigers die al beginnen te braken bij de gedachte aan kronkelige bergwegen of voor mensen met kinderen van wie de blaas nog geen shotglaasje aankan zonder het toilet te moeten opzoeken. Geschikt tijdens het reizen, op festivals of bij het kamperen, maar ook voor minder mobiele personen die niet altijd hulp bij de hand hebben. De zak kan ook door vrouwen staand gebruikt worden.
Met onze excuses dat het plas- en braakgehalte op dealBanana met een ruk de hoogte in schoot. Per bestelling krijg je 3 stuks geleverd
Waterdicht, capaciteit tot 600 ml.
Levertijd: 5-20 werkdagen.