SKU 7905402111096810 Winkel / categorie

3D Getemperde Koolstofvezel Screen Protector voor iPhone X

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 13.95

Beschrijving

3D Getemperde Koolstofvezel Screen Protector voor iPhone X
Van zowat negentig procent van de mensen die je kent die een iPhone hebben zijn of hun schermen bekrast, beschadigd, of nog erger – gebarsten! Het rareervan is dat je je nooit afvraagt waarom dat is en vervolgens haal je er zelf toch nog gewooneen.Hij is stijlvol, handig in gebruik…en iedereen heeft er wel een! Maar voor die prijs wil je hem natuurlijk beter beschermen dan je vrienden dat doen, of niet? Als dat een ja is, dan raden we je aan om deze3D Getemperde Koolstofvezel Screen Protector voor iPhone X aan te schaffen.
Deze 3D Getemperde Koolstofvezel Screen Protector voor iPhone X houdt je scherm helder en krasvrij. Het enige wat je hoeft te doen is de folie te verwijderen enhem op je telefoonscherm te plakken om je telefoon tegen alle externe schade te beschermen.Hij heeft ook eenflexibele zachte koolstofvezelrand die naadloos aansluit op de hoeken van je scherm, zonder risico op krassen.
Dus, waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog deze3D Getemperde Koolstofvezel Screen Protector voor iPhone X die je iPhone beschermt tegen ongewenste krassen, deukjesen barsten!
********************************************
Materiaal: Gehard Glas en Koolstofvezel
Compatibel met: iPhone X / iPhone XS / iPhone 11 Pro
Functie: Anti-Vingerafdrukken, Krasbestendig, Waterproof enExplosiebestendig
Eigenschap: 3D Zachte Rand, 9H, Volledige Schermdekking