SKU 7905402111951411 Winkel / categorie

360 Graden 4 in 1 Waterspray Dweil

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 33.95

Beschrijving

Waarom zou je naar de sportschool gaan, als je ook gewoon je vloer kan dweilen en wat klusjes kan doen? Je huis schoonmaken kan een echte workout zijn, vooral als je nog steeds vastberaden bent om die gigantische dweil te gebruiken, terwijl je tegelijkertijd ook nog eens die zware emmer met water achter je aan moet slepen. Je kunt óf dat blijven doen, óf in één van deze geweldige 360 Graden 4 in 1 Waterspray Dweilen investeren en de workouts voortaan alleen maar voor de sportschool houden.
Deze multifunctionele 360 Graden 4 in 1 Waterspray Dweil kan als bezem én als natte of droge dweil gebruikt worden. Genoeg opties dus! Dweil je vloeren met het grootste gemak door de microvezel schoonmaakstof die eenvoudig stof opveegt. Daarbij zorgt de 360 graden draaiende stok ervoor dat je zelfs de meest moeilijke plekjes kunt bereiken. Als je het idee hebt dat de dweil te droog is, hoef je je geen zorgen te maken over het meeslepen van een zware emmer zeepwater. Het enige wat je hoeft te doen is op de knop drukken om de dweilspray feature te activeren, en voilà! Hij is weer nat!
Waarom zouden je klusjes een workout moeten zijn, als je de vloeren ook met gemak kunt dweilen met de 360 Graden 4 in 1 Waterspray Dweil!
Materiaal: Plastic + PP + Metaal + Microvezel
Gebruik: Voor het vegen en voor het dweilen van natte of drogevloeren
Hoogte: 126 cm
Lengte: 4`cm
Breedte: 13 cm
Dweildoek Grootte: 40 x 14 cm