SKU 6229800105330289 Winkel / categorie

2 deurs lockerkast Liel wit

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 499.00

Beschrijving

Een ware opberger
Stoer, praktisch en zeer stijlvol, zo kan deze prachtige lockerkast het beste worden omschreven.Creëer een prachtig totaalplaatje en combineer deze kast met kleine lockerkast Liel.
Deze royale 2-deurs lockerkast heeft 5 legplanken (inclusief bodem) achter iedere deur. Om een echt locker-effect te creëren, lijkt het net of de kast 4 deuren heeft, maar voor het gemak zijn dit twee grotere deuren. Deze kast is ideaal voor in de slaapkamer, maar ook erg trendy voor op een kantoor.
De kast wordt geleverd als eenvoudig bouwpakket met een duidelijke montage-instructie.
Materiaal
De kast is gemaakt van massief grenen met een MDF achterwand. De buitenkant is gespoten in de kleur staalgrijs óf wit en past daardoor perfect bij onze steigerhouten bedden.
2 Deurs lockerkast ‘Liel’ heeft achter iedere deur 5 legplanken van 18 mm dik. De afmetingen van deze kast zijn 187 x 103 x 40 cm (h x b x d).
Die wil ik!
Word je graag persoonlijk geholpen? In onze showroom ben je zes dagen per week welkom en helpt één van onze collega’s je graag bij je keuze en het beantwoorden van al je vragen.
Online bestellen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bij Livengo is dit in ieder geval zo gepiept. Binnen een paar stappen bepaal je helemaal zelf wat je wilt hebben en hoe je wilt betalen. Wij nemen vervolgens binnen enkele dagen contact met je op om je bestelling door te nemen en een leverdatum af te stemmen. Enkele dagen voor levering ontvang je per email het exacte tijdstip (op 1 of 2 uur nauwkeurig), zodat je niet de hele dag op ons hoeft te wachten.