SKU 6229800293205768 Winkel / categorie

2 deurs kast Bruce zwart

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 499.00

Beschrijving

Compact & stoer kastje
Wanneer je een stoere of industriële kast zoekt, is deze kast zeker het overwegen waard. Door het compacte formaat is de kast bijna overal te plaats én uiterst geschikt op de kinderkamer. Ondanks de compacte afmetingen biedt de kast met 4 legvakken veel opbergruimte. Door de geborstelde afwerking heeft de 2 deurs kast ‘Bruce’ een robuuste uitstraling en is ieder exemplaar uniek.
De kast wordt geleverd als eenvoudig bouwpakket met een duidelijke montage-instructie.
Materiaal
De kast is gemaakt van massief, duurzaam, grenen hout. De pootjes en de gave sluiting zijn gemaakt van metaal. Zowel het grenen hout als het metaal is afgewerkt in de kleur zwart.
De afmetingen van de kast zijn 140,5 x 100 x 41,5 (h x b x d).
Die wil ik!
Online bestellen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bij Livengo is dit in ieder geval zo gepiept. Binnen een paar stappen bepaal je helemaal zelf wat je wilt hebben en hoe je wilt betalen. Wij nemen vervolgens binnen enkele dagen contact met je op om je bestelling door te nemen en een leverdatum af te stemmen. Enkele dagen voor levering ontvang je per email het exacte tijdstip (op 1 of 2 uur nauwkeurig), zodat je niet de hele dag op ons hoeft te wachten.