SKU 7905400197930359 Winkel / categorie

100 Liefde & valentijns ballonnen

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 11.95

Beschrijving

Natuurlijk kan je als man beweren dat je Valentijn niet viert “omdat het alle dagen Valentijn is”. Helaas heeft dat geniale plan een keerzijde: je komt er enkel mee weg als je ook effectief af en toe moeite doet om je liefde te laten blijken aan je wederhelft. Bloemetje, dinertje bij kaarslicht, zeskoppig mariachiorkest dat onder haar slaapkamerraam staat te spelen – enfin, je kent het wel. Als je dat wat te veel naar uitsloverij ruikt, dan vormen deze hartjesballonnen een haalbaarder alternatief.
Een setje bevat 100 ballonnen, 100 uitingen van jouw onmetelijke liefde. Vul de slaapkamer ermee en wedden dat er weinig geslapen zal worden? Want welk meisje smelt nu niet voor ballonnen in hartjesvorm? Al zijn ze natuurlijk ook prima voor allerlei andere evenementen – denk maar aan trouwpartijen en feestjes – of dienen ze als attribuut voor romantische selfiesessies tussen verliefde paartjes.
De rode ballonnen zijn gemaakt van latex en ze zijn helemaal bio-afbreekbaar. Zo is jouw liefde niet eens slecht voor het milieu.
Levertijd: 5-20 werkdagen.